Matservering

Vi serverer sjølvsagt våre gjester kortreist mat dersom dei ønskjer det. Men for at maten ikkje skal stå og domna bort i omnen serverer vi berre på bestilling. Ring oss gjerne ei vekes tid før dykk kjem, så ordnar vi god mat – helst av lokale råvarer. Det blir som regel mange bestillingar i julebordsesongen (november-desember), så vær tidleg ute med bestillinga.

Vår spesialitet er røyka lam og sau, men vi sel også direkte til kundar i heile landet. Våre lammelår er røyka på tradisjonelt Namdalsvis i mekjinn/badstu, og vi bruker berre ved av skjevill som har vakse på over 400 m.o.h. Knapt nokon andre kan stilla med slike kvalitetsprodukt frå fjellet!

Skorvas, Norge 20200828 Skjenkestua i Skorvas/Skorvatnet fotografert for Hanen. Foto: Fredrik Solstad
Skorvas, Norge 20200828 Skjenkestua i Skorvas/Skorvatnet fotografert for Hanen. Foto: Fredrik Solstad

Kontaktskjema