Matservering

Vi serverer sjølvsagt våre gjester kortreist mat dersom dei ønskjer det. Men for at maten ikkje skal stå og domna bort i omnen serverer vi berre på bestilling. Ring oss gjerne ei vekes tid før dykk kjem, så ordnar vi god mat – helst av lokale råvarer. Det blir som regel mange bestillingar i julebordsesongen (november-desember), så vær tidleg ute med bestillinga.

Vår spesialitet er ulike retter av elg og ørret. Kjøtt og fisk blir røyka på tradisjonelt Namdalsvis i mekjinn/badstu, og vi bruker berre ved av skjevill som har vakse på over 400 m.o.h. Knapt nokon andre kan stilla med slike kvalitetsprodukt frå fjellet!

Skorovas, Norge 20200828 Skjenkestova i Skorovas/Skorovatnet fotografert for Hanen. Foto: Fredrik Solstad
Skorovas, Norge 20200828 Skjenkestova i Skorovas/Skorovatnet fotografert for Hanen. Foto: Fredrik Solstad

Kontaktskjema