Vi serverer sjølvsagt våre gjester kortreist mat dersom dei ønskjer det. Men for at maten ikkje skal stå og domna bort i omnen serverer vi berre på bestilling. Ring oss gjerne ei vekes tid før dykk kjem, så ordnar vi god mat – helst av lokale råvarer. Det blir som regel mange bestillingar i julebordsesongen (november-desember), så vær tidleg ute med bestillinga.
Vår spesialitet er røyka lam og sau, men vi sel også direkte til kundar i heile landet. Våre lammelår er røyka på tradisjonelt Namdalsvis i mekjinn/badstu, og vi bruker berre ved av skjevill som har vakse på over 400 m.o.h. Knapt nokon andre kan stilla med slike kvalitetsprodukt frå fjellet!
Kontakt oss
Adresse: Myra 17, 7893 Skorovatn
Telefon: 41 31 35 11
E-post: post@skorovasmat.no
Kontakt oss!
Har du spørsmål? Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig prat!